Névjegykártya nyomtatási áraink

A táblázatban feltüntetett árak fekete-fehér és színes, egyoldalas és kétoldalas névjegykártya esetén egyaránt érvényesek.

Minimum rendelési darabszám (fajtánként) 60 db.

Az árak bruttó összegek, tartalmazzák a 27%-os Áfát. Az árak 2024. június 1-től érvényesek visszavonásig. 

A névjegykártyák fóliázva, vagy sarokkerekítéssel is rendelhetők, melyek díja a fenti névjegykártya nyomtatási árakon felül fizetendőek.

Fóliázás ára (mindkét oldalon, fényes fóliával): bruttó 19 Ft / névjegykártya

Sarokkerekítés ára: bruttó 7 Ft / névjegykártya

SZÁLLÍTÁSI DÍJ

 • Szállítási díj: GLS futárszolgálattal 1.490 Ft. MPL szállítással 1.990 Ft.
 • 20.000 Ft fölötti rendelés esetén INGYEN SZÁLLÍTÁS.
 • Személyes átvétel (miskolci irodánkban) esetén: nincs szállítási díj.
 • Kiszállítás kizárólag Magyarország területére.

FIZETÉSI MÓD

 • Fizetés: UTÁNVÉTTEL, átvételkor készpénzben vagy bankkártyával a futárnak. 
 • Miskolci irodánkban történő átvételkor: készpénz vagy bankkártya.
 • Ha előre átutalással szeretne fizetni, kérjük ezt jelezze a rendelés leadásakor a "megjegyzés" rovatban vagy emailben.  Az átutaláshoz szükséges adatokat a rendelés ellenőrzése után küldjük el e-mailben.

A megrendelésről minden esetben számlát álltunk ki a rendelésben megadott adatokkal, melynek eredeti példányát a csomagban találja majd kiszállításkor. 

SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK

 • A csomagok házhoz szállítása a GLS futárszolgálattal történik, munkanapokon munkaidőben 8-17 óra között, ezért olyan szállítási címet kérünk megadni, ahol napközben elérhető (Ön vagy a csomag átvevője).
 • A szállítás előtti munkanapon e-mailben értesítést küldünk. A kiszállítás napjának reggelén (8-9 óra között) a rendeléskor megadott mobilszámra Ön egy SMS üzenetet kap a futárszolgálattól, melyben megadnak egy 3 órás kiszállítási időintervallumot. Ha ez nem megfelelő az Ön számára, közvetlenül tud egyeztetni a futárral az sms üzenetben található telefonszámon.
 • Személyes átvételre miskolci irodánkban van lehetőség. Ha elkészültek névjegyei e-mailben vagy sms-ben értesítjük. Irodánk nyitva tartása: munkanapokon 9.00 - 14.00 óráig.
 • Válaszható MPL szállítási lehetőség is. 

SZÁLLÍTÁSI IDŐ

Rendelést követő 1-3 munkanap múlva szállítjuk (a fóliázással rendelt névjegyek +1 nap száradást igényelnek). Pénteken 10 óra után leadott rendelések legkorábbi kiszállítása kedden történik. 

Válasszon a több ezer féle névjegykártya sablonból, szakmák vagy témák szerint. TÖLTSE KI A NÉVJEGYKÁRTYÁJA ADATAIT, SZERKESSZE SAJÁT ÍZLÉSE SZERINT.

Kész grafikai tervet, nyomdakész névjegykártya design is van lehetőség feltölteni: válassza a szerkesztő felület mellet a "saját desing" opciót és háttérként töltse fel .jpg vagy .png formátumban min. 1110*638 px felbontásban. 

Adja le rendelését egyszerűen, előregisztráció nélkül. Egyszerre akár többféle névjegyet is.

Szállítási idő 1-3 munkanap, GLS futárral utánvételes fizetéssel (készpénz vagy bankkártya). Előre utalásos fizetési igényét rendeléskor kérjük jelezze.

Automata rendszerben működünk: nyomtatás előtt nem olvassuk a névjegyeket, nem javítjuk a hibákat.

Rendeléskor automatikusan létrejön a felhasználói fiókja, ahol szerkesztheti és utánrendelheti névjegyeit.