QR kód

A QR-kód egy kétdimenziós vonalkód (mobilkód), mely az iparban, logisztikában, termelésben kialakított adathordozóként könnyű használata miatt egyre jobban terjed.

A QR-kód adathordozóként akár hirdetésekben, nyereményjátékokban és reklámokban, valamint egyéb marketing eszközként is felhasználásra kerülhet, tartalmazhat internetes üzenetet, mint például webcímet, üzenetet, sms-t, névjegyet, GPS koordinátákat, és egyéb információkat.

qr_hasznalat

A QR kód használata

A QR kód leolvasásához egy kamerával ellátott okostelefon szükséges. A mobiltelefonra előzőleg telepíteni kell a megfelelő kódleolvasó programot. Az alkalmazás telepítése után indítsuk el a programot a mobiltelefonon. A kijelzőn a kamera képe látható. Irányítsuk a kamerát a QR kódra. Sikeres felvétel készítés után a program a felismert és értelmezett kód tartalmát megjeleníti. Az eredmény lehet honlap hivatkozás (http), szöveges tartalom (text) vagy telefonszám (phone number). A fejlettebb alkalmazások felismerik a kódba rejtett tartalom fajtáját és felajánlják a társított alkalmazás indítását. Amennyiben a mobiltelefon előfizetésünk kiterjed az adatforgalomra is, úgy a felkínált honlapokat letölthetjük és megnézhetjük a kijelzőn.

QR kód a névjegykártyán

Egy új trend, hogy névjegykártyára is sokan ráteszik a QR kódot, így aki azt lefotózza automatikusan eltárolhatja mobilszámunkat, e-mail címünket. QR kódunkhoz természetesen nem csak ezeket rendelhetjük hozzá, hanem akár cégünk weboldalának közvetlen linkjét is.
Legelterjedtebb megoldás, ha kétoldalas névjegykártyát készítünk és a második oldalon tüntetjük fel a QR kódunkat. 
A QR kódot különböző méretekben helyezheti el a névjegykártya bármely részén, de akár a kártya hátsó oldalán is. Az okostelefonok a QR kód méretétől függetlenül képesek felismerni, és megnyitni a bennük kódolt információkat.
 
qr_elhelyezes
qr_elhelyezes3

Válasszon a több ezer féle névjegykártya sablonból, szakmák vagy témák szerint. TÖLTSE KI A NÉVJEGYKÁRTYÁJA ADATAIT, SZERKESSZE SAJÁT ÍZLÉSE SZERINT.

Kész grafikai tervet, nyomdakész névjegykártya design is van lehetőség feltölteni: válassza a szerkesztő felület mellet a "saját desing" opciót és háttérként töltse fel .jpg vagy .png formátumban min. 1110*638 px felbontásban. 

Adja le rendelését egyszerűen, előregisztráció nélkül. Egyszerre akár többféle névjegyet is.

Szállítási idő 1-3 munkanap, GLS futárral utánvételes fizetéssel (készpénz vagy bankkártya). Előre utalásos fizetési igényét rendeléskor kérjük jelezze.

Automata rendszerben működünk: nyomtatás előtt nem olvassuk a névjegyeket, nem javítjuk a hibákat.

Rendeléskor automatikusan létrejön a felhasználói fiókja, ahol szerkesztheti és utánrendelheti névjegyeit.