QR kód

A QR-kód egy kétdimenziós vonalkód (mobilkód), mely az iparban, logisztikában, termelésben kialakított adathordozóként könnyű használata miatt egyre jobban terjed.

A QR-kód adathordozóként akár hirdetésekben, nyereményjátékokban és reklámokban, valamint egyéb marketing eszközként is felhasználásra kerülhet, tartalmazhat internetes üzenetet, mint például webcímet, üzenetet, sms-t, névjegyet, GPS koordinátákat, és egyéb információkat.

qr_hasznalat

A QR kód használata

A QR kód leolvasásához egy kamerával ellátott okostelefon szükséges. A mobiltelefonra előzőleg telepíteni kell a megfelelő kódleolvasó programot. Az alkalmazás telepítése után indítsuk el a programot a mobiltelefonon. A kijelzőn a kamera képe látható. Irányítsuk a kamerát a QR kódra. Sikeres felvétel készítés után a program a felismert és értelmezett kód tartalmát megjeleníti. Az eredmény lehet honlap hivatkozás (http), szöveges tartalom (text) vagy telefonszám (phone number). A fejlettebb alkalmazások felismerik a kódba rejtett tartalom fajtáját és felajánlják a társított alkalmazás indítását. Amennyiben a mobiltelefon előfizetésünk kiterjed az adatforgalomra is, úgy a felkínált honlapokat letölthetjük és megnézhetjük a kijelzőn.

QR kód a névjegykártyán

Egy új trend, hogy névjegykártyára is sokan ráteszik a QR kódot, így aki azt lefotózza automatikusan eltárolhatja mobilszámunkat, e-mail címünket. QR kódunkhoz természetesen nem csak ezeket rendelhetjük hozzá, hanem akár cégünk weboldalának közvetlen linkjét is.
Legelterjedtebb megoldás, ha kétoldalas névjegykártyát készítünk és a második oldalon tüntetjük fel a QR kódunkat. 
A QR kódot különböző méretekben helyezheti el a névjegykártya bármely részén, de akár a kártya hátsó oldalán is. Az okostelefonok a QR kód méretétől függetlenül képesek felismerni, és megnyitni a bennük kódolt információkat.
 
qr_elhelyezes
qr_elhelyezes3

Expressz szállítás

exp_transport_logo

Ha délelőtt 10 óráig rendel, a következő munkanapon a GLS futár már ki is szállítja Önnek névjegykártyáit (fóliás + 1 nap)!

Információk

QR kód

qr_logo

Szerkesztő felületünkön egyszerű névjegyéből okos névjegykártyát készíthet néhány kattintással.

Mi az a qr kód

Hírlevél

https://nevjegykartyamuhely.hu/content/newsletter_logo.pngNévjegykártya árak:

60 - 79 db 31.50 Ft + Áfa / db (40 Ft)
80 - 99 db 27.50 Ft + Áfa / db (34.9 Ft)
100 - 199 db 23.23 Ft + Áfa / db (29.5 Ft)
200 - 299 db 21.65 Ft + Áfa / db (27.5 Ft)
300 - 399 db 19.69 Ft + Áfa / db (25 Ft)
400 - 499 db 18.90 Ft + Áfa / db (24 Ft)
500 - ... db 18.11 Ft + Áfa / db (23 Ft)

Az árak fekete-fehér és színes, illetve egyoldalas és kétoldalas névjegykártyák esetén egyaránt érvényesek.

Szállítási díj: 1.190 Ft
500 db vagy 11.500 Ft fölötti rendelésnél INGYENES a szállítás!

Ne hagyja üresen a névjegykártya hátoldalát sem, nálunk nincs plusz költsége a kétoldalas névjegykártyának. Tegyen rá QR kódot, kupont, cégismertetőt.