Szállítási és fizetési információk

A munkanapokon délelőtt 10 óráig leadott megrendeléseket a következő munkanapon kiszállítjuk (kivéve a fóliázással rendelt névjegyeket, mivel azok +1 nap száradás igényelnek).

Kiszállítás kizárólag Magyarország területén, szállítási díj 1.190 Ft. 

11.500 Ft fölötti (500 db) rendelés esetén a szállítás ingyenes.

Az ingyenes szállítás akkor is érvényes, ha különböző névre szóló/fajtájú megrendeléseket ad le egyidejűleg azonos szállítási címre és összességében az 500 darabot meghaladja.  Ráadásul így kedvezőbb egységárat is biztosítunk 23 Ft/darab (18,10 Ft+Áfa /db). 

A csomagok házhoz szállítása a GLS futárszolgálattal történik, munkanapokon munkaidőben 8-17 óra között történik, ezért olyan szállítási címet kérünk megadni, ahol napközben elérhető (Ön vagy átvevője).

A szállítás előtti munkanapon (délután 3-4 körüli órákban) e-mailben értesítést küldünk. Ebben megtalálható lesz a futárszolgálat elérhetősége és csomagszáma, szükség esetén egyeztethet velük a kiszállítással kapcsolatban. Ha a rendelésben megadja a mobilszámát, a csomagjához beállítottunk egy sms-szolgáltatást, mely reggel jelzi önnek a várható szállítási időt (egy 3 órás intervallumban).

Személyes átvételre miskolci irodánkban van lehetőség, kérjük ezt jelezze a rendelés leadásakor a "megjegyzés" rovatban: Személyes átvétel! Ha elkészültek névjegyei e-mailben értesítjük. Irodánk nyitva tartása: munkanapokon 8.00 - 14.30 óráig.

Névjegykártya áraink

A táblázatban feltüntetett árak fekete-fehér és színes, egyoldalas és kétoldalas névjegykártya esetén egyaránt érvényesek.

Minimum rendelési darabszám (fajtánként) 60 db.

Ha különböző névre szóló/fajtájú megrendeléseket ad le egyidejűleg azonos szállítási címre és összességében az 500 darabot meghaladja a névjegykártyák ingyenes kiszállítás mellett bruttó 23 Ft/darab (18,10 Ft+Áfa /db) egységáron számlázzuk.

A névjegykártyák fóliázva, vagy sarokkerekítéssel is rendelhetők, melyek díja az alábbi névjegykártya nyomtatási árakon felül fizetendőek.

Fóliázás ára (mindkét oldalon, fényes fóliával): 12,70 Ft (10 Ft+Áfa) / névjegykártya

Sarokkerekítés ára: 5,1 Ft (4 Ft+Áfa) / névjegykártya

nevjegykartya-arak

Kivitelezés

Névjegykártya vágott méret: 90x50 mm

Papír: a névjegykártyát enyhén fényes felületű, erős tartású volumenizált, magas minőségi osztályú névjegykártya kartonra nyomtatjuk. Tartás erősebb, mint az általánosan használt műnyomó papír.

Nyomtatás: egyoldalas vagy kétoldalas, színes vagy fekete-fehér nyomtatásra is van lehetőség (az ár minden esetben ugyanannyi!). A névjegykártyákat kérheti fóliázva (fényes kivitelben) vagy lekerekített sarokkal is.

Elfogyott a névjegykártyája vagy újat szeretne?

Szerkessze meg saját névjegykártyáját online névjegykártya szerkesztőnk segítségével.

Válassza ki az Önnek szimpatikus designt, a több mint 1.000 féle névjegykártya sablonunkból.

 

Névjegykártya szerkesztés kész sablonjainkból

3 egyszerű lépésben, pár perc alatt leadhatja névjegykártya rendelését!

1.) Válasszon sablont online szerkesztőnkben vagy készítse el ott egyedi névjegykártyáját (kép, logó feltöltésével).

2.) Adja meg a névjegykártyán feltüntetésre szánt adatait, majd szerkessze ízlése szerint.

3.) Adja le rendelését online, regisztráció nélkül. A rendelés beérkezését egy automatikus e-mailben azonnal  visszaigazoljuk.

Videó segédlet a szerkesztéshez: Névjegyszerkesztés videó

                                                Rendelésleadás videó

 

Oldalunkon a következő módon van lehetőség saját háttér, kép feltöltésére:

A névjegy szerkesztésénél először ki kell választani egy sablont. Egyszínű sablont a bal oldali “Sablonok témák szerint” menüpont legördítésénél, a “Színek” fület választva talál (alulról a 3. fül – itt célszerű a legutolsó fehéret választani).

Ha ez megvan a baloldali adatfelviteli sávokból ki kell törölni az összes szöveget, majd a szerkesztő felületen a Saját sablon készítése menüpontra kattintva (névjegy alatti középső piros téglalap) feltölthető kép, háttér, vagy akár saját megtervezett névjegy (elő- és hátlap is Háttér – Tallózás – kép kiválasztása – Feltöltés gomb -  itt kérem várja meg míg a rendszer betölti a képet).

Ha kisebb a monitor képfelülete, elképzelhető, hogy feljebb kell kicsit csúsztatni az oldalt az egérrel, hogy láthatóvá váljon a feltöltő sáv.

Feltölthető képformátum: JPG vagy PNG. A gyártáshoz szükséges minimum felbontás: 300 dpi, képpont: 1110 x 638.

Figyelem: a névjegyen lévő szöveg és a vágási él között legalább 5 mm távolság legyen (egyéb esetben a vágógép levágja a hasznos területen lévő dolgokat).  A megszerkesztett sablon természetesen elmenthető, tovább szerkeszthető.


Fontos információ saját nyomdakész névjegy feltöltéséhez:

Anyagleadás: nyomdakész composit, vágójellel és legalább 2 mm-es kifutóval ellátott, 300 dpi felbontású PDF fájl, 50 x 90 mm méretben.

A névjegy vágott mérete: 90 x 50 mm + körbe 2 mm kifutó szükséges, tehát a nyers méret tervezésnél 94 x 54 mm, a vágójel 90 x 50 mm-nél van. Kifutó mindenképpen szükséges: a kifutó (túltöltés a névjegyen) körbe 2 mm. Ez nagyon fontos a vágás miatt, ha nincs kifutó az anyagon, akkor a vágógép belevág a névjegy azon részébe, mely hasznos területen van (vagy esetleg fehér keret keletkezik).

Névjegykártya nyomtatás megrendelés - saját nyomdakész design alapján

Ha Ön rendelkezik a névjegykártya nyomdakész grafikai állományával és csak a nyomtatásra van szüksége, az alábbi oldalon van lehetősége kész anyag feltöltésére és a nyomtatás megrendelésére: www.nevjegykartyamuhely.hu/toltse-fel

Nyomdakész névjegykártya PDF minta: minta_névjegy.pdf

 

Gyakran Ismételt kérdések

Hibát találtam a megrendelt névjegykártyán, hogyan tudom módosítani?

A megrendelés után a névjegykártyák emberi ellenőrzés nélkül kerülnek kinyomtatásra, ezért kérjük, hogy feltétlenül ellenőrizzék le megrendelés előtt az elkészített névjegyet (az adatok megadásánál a mezők feletti előnézeti képben).

Amennyiben mégis hibát vélt felfedezni a megrendelt névjegykártyán, kérjük mihamarabb jelezze az info@nevjegykartyamuhely.hu email címre. Ha a névjegy még nem került kinyomtatásra, nagy valószínűséggel van még lehetőség a megrendelés módosítására.

 

Elfogyott a névjegykártyám, hogyan tudok a korábbi nyomtatásból utánrendelni?

A megrendelés leadása után a megadott e-mail címére elküldjük a hozzáférési jelszavát, mellyel beléphet saját fiókjába.

Belépni a jobb felső sarokban található Belépés/Utánrendelés menüpontban tud. Belépést követően (szintén a jobb felső sarokban) az Adatlap menüpontba lépés után tájékozódhat rendelése állapotáról, vagy megtekintheti, tovább szerkesztheti Mentett névjegyeit.

 

Mi a teendő, ha elakadtam a névjegykártya készítési folyamatban?

Ha a névjegykártya készítéssel kapcsolatban bármilyen kérdése, észrevétele támad, a Kapcsolatok menüpontban feltüntett elérhetőségeinken szívesen állunk rendelkezésére: www.nevjegykartyamuhely.hu/kapcsolat

Expressz szállítás

exp_transport_logo

Ha délelőtt 10 óráig rendel, a következő munkanapon a GLS futár már ki is szállítja Önnek névjegykártyáit (fóliás + 1 nap)!

Információk

QR kód

qr_logo

Szerkesztő felületünkön egyszerű névjegyéből okos névjegykártyát készíthet néhány kattintással.

Mi az a qr kód

Hírlevél

https://nevjegykartyamuhely.hu/content/newsletter_logo.pngNévjegykártya árak:

60 - 79 db 31.50 Ft + Áfa / db (40 Ft)
80 - 99 db 27.50 Ft + Áfa / db (34.9 Ft)
100 - 199 db 23.23 Ft + Áfa / db (29.5 Ft)
200 - 299 db 21.65 Ft + Áfa / db (27.5 Ft)
300 - 399 db 19.69 Ft + Áfa / db (25 Ft)
400 - 499 db 18.90 Ft + Áfa / db (24 Ft)
500 - ... db 18.11 Ft + Áfa / db (23 Ft)

Az árak fekete-fehér és színes, illetve egyoldalas és kétoldalas névjegykártyák esetén egyaránt érvényesek.

Szállítási díj: 1.190 Ft
500 db vagy 11.500 Ft fölötti rendelésnél INGYENES a szállítás!

Ne hagyja üresen a névjegykártya hátoldalát sem, nálunk nincs plusz költsége a kétoldalas névjegykártyának. Tegyen rá QR kódot, kupont, cégismertetőt.