Névjegykártya feltöltése képformátumban (.jpg, .png) 

Ha nyomdakész névjegye .JPG vagy .PNG formátumban rendelékezésére áll, akkor az alábbi módon van lehetősége az anyagleadásra, névjegykártya megrendelésére: 

  1. Kattintson a "Online névjegykártya szerkesztő" menüpontra.
  2. Majd a szerkesztő felület mellett a SAJÁT DESIGN gombra –> a Háttér mezőhöz tallózza be a számítógépéről a kész névjegyet –> Feltöltés gomb -  itt várja meg míg a rendszer betölti a képet).
  3. Hátoldal feltöltéséhez válassza a szerkesztő jobb oldalán lévő "Hátlap" gombot, és ugyanígy végezze el a feltöltést. 

Feltölthető képformátum: JPG vagy PNG. A gyártáshoz szükséges minimum felbontás: 300 dpi, képpont: 1110 x 638.

FONTOS! A névjegy hasznos területe a szerkesztőfelületen lévő belső szürke keret. Ügyeljen arra, hogy a feltöltött névjegyen lévő szöveg/logó/kép stb. ezen a kereten belül helyezkedjen el. Egyéb esetben a vágógép levághatja a hasznos területen lévő dolgokat. A "KOSÁRBA" gombra kattintva fog látni egy előnézeti képet, ahol piros kerettel jelöltük a vágás helyét. 

Válasszon a több ezer féle névjegykártya sablonból, szakmák vagy témák szerint. TÖLTSE KI A NÉVJEGYKÁRTYÁJA ADATAIT, SZERKESSZE SAJÁT ÍZLÉSE SZERINT.

Kész grafikai tervet, nyomdakész névjegykártya design is van lehetőség feltölteni: válassza a szerkesztő felület mellet a "saját desing" opciót és háttérként töltse fel .jpg vagy .png formátumban min. 1110*638 px felbontásban. 

Adja le rendelését egyszerűen, előregisztráció nélkül. Egyszerre akár többféle névjegyet is.

Szállítási idő 1-3 munkanap, GLS futárral utánvételes fizetéssel (készpénz vagy bankkártya). Előre utalásos fizetési igényét rendeléskor kérjük jelezze.

Automata rendszerben működünk: nyomtatás előtt nem olvassuk a névjegyeket, nem javítjuk a hibákat.

Rendeléskor automatikusan létrejön a felhasználói fiókja, ahol szerkesztheti és utánrendelheti névjegyeit.