Szállítási idő - Fizetési információ

SZÁLLÍTÁSI IDŐ

1-3 munkanap (a fóliázással rendelt névjegyek +1 nap száradást igényelnek). Pénteken 10 óra után leadott rendelések legkorábbi kiszállítása kedden történik. 

Minimum rendelési darabszám (fajtánként) 60 db.

SZÁLLÍTÁSI DÍJ

  • Szállítási díj: 1.390 Ft. Kiszállítás kizárólag Magyarország területén.
  • 20.000 Ft fölötti rendelés esetén INGYEN SZÁLLÍTÁS
  • Személyes átvétel (miskolci irodánkban) esetén: nincs szállítási díj  

FIZETÉSI MÓD

  • Fizetés: UTÁNVÉTTEL, átvételkor készpénzben vagy bankkártyával a futárnak. 
  • Miskolci irodánkban történő átvételkor: készpénz vagy bankkártya.
  • Ha előre átutalással szeretne fizetni, kérjük ezt jelezze a rendelés leadásakor a "megjegyzés" rovatban.  Az átutaláshoz szükséges adatokat a rendelés ellenőrzése után küldjük el e-mailben.

A megrendelésről minden esetben számlát álltunk ki a rendelésben megadott adatokkal, melynek eredeti példányát a csomagban találja majd kiszállításkor. 

SZÁLLÍTÁSI INFORMÁCIÓK

  • A csomagok házhoz szállítása a GLS futárszolgálattal történik, munkanapokon munkaidőben 8-17 óra között, ezért olyan szállítási címet kérünk megadni, ahol napközben elérhető (Ön vagy a csomag átvevője).
  • A szállítás előtti munkanapon e-mailben értesítést küldünk. A kiszállítás napjának reggelén (8-9 óra között) a rendeléskor megadott mobilszámra Ön egy SMS üzenetet kap a futárszolgálattól, melyben megadnak egy 3 órás kiszállítási időintervallumot. Ha ez nem megfelelő az Ön számára, közvetlenül tud egyeztetni a futárral az sms üzenetben található telefonszámon.
  • Személyes átvételre miskolci irodánkban van lehetőség. Ha elkészültek névjegyei e-mailben vagy sms-ben értesítjük. Irodánk nyitva tartása: munkanapokon 9.00 - 14.00 óráig.

Válasszon a több ezer féle névjegykártya sablonból, szakmák vagy témák szerint. TÖLTSE KI A NÉVJEGYKÁRTYÁJA ADATAIT, SZERKESSZE SAJÁT ÍZLÉSE SZERINT.

Kész grafikai tervet, nyomdakész névjegykártya design is van lehetőség feltölteni: válassza a szerkesztő felület mellet a "saját desing" opciót és háttérként töltse fel .jpg vagy .png formátumban min. 1110*638 px felbontásban. 

Adja le rendelését egyszerűen, előregisztráció nélkül. Egyszerre akár többféle névjegyet is.

Szállítási idő 1-3 munkanap, GLS futárral utánvételes fizetéssel (készpénz vagy bankkártya). Előre utalásos fizetési igényét rendeléskor kérjük jelezze.

Automata rendszerben működünk: nyomtatás előtt nem olvassuk a névjegyeket, nem javítjuk a hibákat.

Rendeléskor automatikusan létrejön a felhasználói fiókja, ahol szerkesztheti és utánrendelheti névjegyeit.