Szállítási idő - Fizetési információ

Ha rendelését munkanapokon 10 óráig leadja, a névjegykártyákat a következő munkanapon kiszállítjuk. Kivéve a fóliázással rendelt névjegyeket, mivel azok +1 nap száradás igényelnek.

A pénteken 10 óráig leadott rendeléseket a következő hét hétfői napján tudjuk leghamarabb kézbesíteni.

A csomagok házhoz szállítása GLS futárszolgálattal történik, munkanapokon, munkaidőben 8-17 óra között, ezért olyan szállítási címet kérünk megadni, ahol napközben elérhető (Ön vagy a csomag átvevője).

A szállítás előtti munkanapon (délután 15-16 óra körül) e-mailben értesítést küldünk. Ebben megtalálható lesz a futárszolgálat elérhetősége és a csomag száma, szükség esetén egyeztethet velük a kiszállítással kapcsolatban. Ha a rendelésben megadja a mobilszámát, a csomagjához beállítottunk egy sms-szolgáltatást, mely reggel jelzi önnek a várható szállítási időt (egy 3 órás intervallumban).

SZÁLLÍTÁSI DÍJ, FIZETÉSI INFORMÁCIÓ

Kiszállítás kizárólag Magyarország területén, szállítási díj: 1.190 Ft. 

15.000 Ft fölötti rendelés esetén ingyenes szállítás.

Az ingyenes szállítás akkor is érvényes, ha különböző névre szóló/fajtájú megrendeléseket ad le egyidejűleg azonos szállítási címre és összességében az 500 darabot meghaladja. Ráadásul így kedvezőbb egységárat is biztosítunk: 23 Ft/darab (18,10 Ft+Áfa /db). 

Minimum rendelési darabszám (fajtánként) 60 db.

A szállítási díj a megrendelt termékek árán felül fizetendő, amelynek pontos mértékét nyomon követheti a megrendeléskor az adatok megadásánál.

A fizetés UTÁNVÉTTEL a futárnál történik, készpénzzel vagy bankkártyával.

Amennyiben előre átutalással szeretne fizetni, kérjük ezt jelezze a rendelés leadásakor a "megjegyzés" rovatban.  Az átutaláshoz szükséges adatokat a megrendelést követően küldjük el e-mailben.

Személyes átvételre miskolci irodánkban van lehetősége. Ha elkészültek névjegyei e-mailben vagy sms-ben értesítjük. Irodánk nyitva tartása: munkanapokon 8.00 - 15.00 óráig. A helyszínen készpénzzel tud fizetni!

A megrendelésről minden esetben számlát álltunk ki a rendelésben megadott adatokkal, melynek eredeti példányát a csomagban találja majd kiszállításkor. 

Válasszon a több mint 1000 féle névjegykártya sablonból, szakmák vagy témák szerint.

Töltse ki a névjegykártyája adatait, szerkessze saját ízlése szerint.

Adja le rendelését egyszerűen, előregisztráció nélkül. Egyszerre akár többféle névjegyet is.

A 10:00 óráig leadott megrendelést a következő munkanapon kiszállítjuk GLS futárral!

Automata rendszerben működünk: nyomtatás előtt nem olvassuk a névjegyeket, nem javítjuk a hibákat.

Rendeléskor automatikusan létrejön a felhasználói fiókja, ahol szerkesztheti és utánrendelheti névjegyeit.