Nyomdakész névjegykártya rendelés

Ezen a felületen, kérjük csak nyomdakész (.PDF) névjegykártyáját töltse fel. 

PDF anyagleadás esetén a felszerelési költséget számítunk fel merül fel, feltöltött fájlonként: 1.500 Ft (bruttó) / db (PDF fájl átalakítása nyomdagépre küldéshez).

Tipp: ha nyomdakész névjegye .JPG vagy .PNG formátumban is rendelkezésére áll, akkor ez a felszerelési költség megspórolható. Ebben az esetben használja az "online névjegykártya szerkesztő" menüpontban a saját design feltöltési opciót, további információ: https://nevjegykartyamuhely.hu/feltoltes

Nyomdakész névjegykártyának tekintjük:

A 90x50 mm méretre készített, composit, vágójellel és legalább 2 mm-es kifutóval ellátott, 300 dpi felbontású PDF fájl.

A névjegy vágott mérete: 90 x 50 mm + körbe 2 mm kifutó szükséges, tehát a nyers méret tervezésnél 94 x 54 mm. A kifutó (túltöltés a névjegyen) nagyon fontos a vágás miatt, enélkül a vágógép belevág a névjegy hasznos részébe (vagy fehér keret keletkezik).

Amennyiben névjegye kétoldalas az elő- és hátlap egy fájlban legyen (1. és 2. oldal a .pdf fájlban).

A maximum feltölthető fájlméret: 3 MB fájlonként, és maximum 5 db fájl tölthető fel összevont rendelés esetén! Amennyiben nem nyomdakész anyagot tölt fel, nem tudjuk elvégezni a névjegykártyák nyomtatását!

FIGYELEM! PDF feltöltése esetén NINCS ELŐNÉZETI KÉP, mert feltöltött fájlból a rendszer nem tud előnézeti képet generálni. A gyártást pontosan a nyomdakész anyag szerint végezzük el.

FONTOS! A monitor beállításaitól függően Ön egy átvilágított képet lát, mely nyomtatásban általában sötétebben jelenik meg. A gyártás digitális nyomdagépen történik, ezért színgaranciát nem tudunk vállalni. Megértését köszönjük.

nyomdakész anyag

Rendelési adatok


További .pdf fájl feltöltés


Számlázás adatok:

Szállítási adatok:

Megrendelem

Válasszon a több ezer féle névjegykártya sablonból, szakmák vagy témák szerint. TÖLTSE KI A NÉVJEGYKÁRTYÁJA ADATAIT, SZERKESSZE SAJÁT ÍZLÉSE SZERINT.

Kész grafikai tervet, nyomdakész névjegykártya design is van lehetőség feltölteni: válassza a szerkesztő felület mellet a "saját desing" opciót és háttérként töltse fel .jpg vagy .png formátumban min. 1110*638 px felbontásban. 

Adja le rendelését egyszerűen, előregisztráció nélkül. Egyszerre akár többféle névjegyet is.

Szállítási idő 1-3 munkanap, GLS futárral utánvételes fizetéssel (készpénz vagy bankkártya). Előre utalásos fizetési igényét rendeléskor kérjük jelezze.

Automata rendszerben működünk: nyomtatás előtt nem olvassuk a névjegyeket, nem javítjuk a hibákat.

Rendeléskor automatikusan létrejön a felhasználói fiókja, ahol szerkesztheti és utánrendelheti névjegyeit.